Au revenit clienții "grei" pentru imobilele valoroase din județul Constanța

1817
2
Au revenit clienții

Articole de la același autor

Luna iulie a adus un gram în plus de speranță pentru unele agenții imobiliare din Constanța. Nu a fost una extraordinară, căci Prima Casă, atât cât a mai rămas din ea, nu mai are priză printre constănțeni, însă ar putea da tonul unei serii serioase de investiții.
"Clienți puțini prin programul "Prima casă", clienți mulți pentru închirieri de proprietăți și, foarte încurajator, clienți "grei" pentru imobile valoroase, respectiv, parcuri eoliene, terenuri, vile și hoteluri valoroase în Mamaia și Constanța", a precizat directorul All Imobiliare Constanța, Marius Coman.
Totuși, chiar dacă numărul clienților a fost, în iulie, destul de generos, tranzacții, exceptându-le pe cele pentru închirieri, pe care de altfel reprezentanții agenției amintite mai sus nici nu le consideră tranzacții, nu au fost prea multe. "Tranzacțiile sunt ca golurile pentru fotbaliști, ca medalia de aur la Olimpiadă... Nu contează ratările și kilometrajul acumulat, contează doar golurile sau medaliile... Așadar, la prima impresie, luna iulie ar putea fi caracterizată destul de slabă, dar faptul că investitorii vin către Constanța este îmbucurător și dătător de speranță pentru perioada următoare", a precizat Marius Coman. Potrivit acestuia, clienții care doresc să cumpere un hotel în stațiunea Mamaia sunt din Rusia așadar, dacă tranzacția va fi realizată, s-ar putea să urmeze o adevărată avalanșă de investitori ruși.

Administrarea de proprietăți
Administrarea de proprietăți este un serviciu (ce presupune gestionarea întregii proprietăți de către o firmă specializată) oferit de mult timp pe piețele imobiliare dezvoltate ale lumii. Totuși, în Constanța foarte puțini brokeri imobiliari se pot lăuda cu acest lucru. Este însă, de multe ori, mai mult decât necesară. "Fiind administratorii multor imobile valoroase de la malul mării, unele dintre ele vizitabile și ocupate numai în perioada verii, a trebuit să acordăm o importanță sporită acestui segment, pentru ca proprietarii să beneficieze de tot confortul, fără disfuncționalități", a precizat Marius Coman, făcând referire la această componență a Agenției All Imobiliare - administrarea de proprietăți.



Comentează știrea

Cititor
1 august 2012
Nedumerire

Inainte, pe prima pagina din Cuget Liber era un link extrem de util ptr. toata lumea care permitea accesul la anunturi. De citeva saptamini acest link nu mai exista. Am gasit pe Google "Cuget Liber Anunturi"; e vorba de o noua infatisare sau e vorba de un site care nu are nici o legatura cu Cuget Liber? Parerea mea e ca ar trebui reintrodus pe prima pagina link-ul ptr. anunturi deoarece sunt convins ca 95% din cititorii Cuget Liber cred ca nu se mai dau anunturi pe Cuget Liber. In cazul in care ma insel in vreo privinta, as dori sa mi se explice in citeva cuvinte.

Cititor
1 august 2012
@redactia

Va multumesc ptr. raspunsul clar si edificator pe care mi l-ati dat. Va doresc o zi buna.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 August 2012
Stire din Economie : Euro, la peste 4,58 lei pe interbancar
Pagina a fost generata in 1.7145 secunde