Asigurări pentru creditele de export

182
1
Asigurări  pentru creditele de export - asiguraricredite-1392651014.jpg

Articole de la același autor

EximBank a anunțat că va continua să încheie, până la sfârșitul anului 2014, polițe de asigurare pentru creditele de export pe termen scurt care preiau riscuri temporar non-piață pentru debitori din Grecia. Decizia are la bază hotărârea Comisiei Europene de a prelungi, până la sfârșitul acestui an, perioada de excludere a Greciei de pe lista țărilor cu riscuri asigurabile pe piața privată. Anul trecut, EximBank a primit circa 30 de astfel de cereri. 
Reglementările europene nu permit asigurătorilor de stat să ofere servicii de asigurare a creditelor la export pe termen scurt pentru riscurile asigurabile pe piața privată. Țările cu riscuri asigurabile pe piața privată sunt toate statele membre ale Uniunii Europene, iar în categoria celor excluse, alături de Grecia, figurează Australia, Canada, Islanda, Japonia, Noua Zeelandă, Norvegia, Elveția și Statele Unite ale Americii.
Polița de asigurare a creditelor de export pe termen scurt pentru riscuri non-piață și riscuri temporar non-piață oferită de EximBank acoperă livrările cu termen de plată de până la doi ani pentru debitori din zone non-UE și țări non-membre OECD (și temporar pentru debitori din Grecia) și oferă siguranța încasării a 85% din valoarea exportului. Polița se încheie în valuta contractului de export și este personalizată pentru fiecare client. 


Comentează știrea

Mishu
18 februarie 2014
Copy/paste de pe www.eximbank.ro

Iar ai facut copy/ paste. E drept , ai mai sarit ceva paragrafe , dar in rest identic cu punct si virgula de pe site-ul www.eximbank.ro la "noutati". Asa jurnalist mai rar ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6015 secunde