Antifrauda vine pe litoral și nu pleacă pân´ la toamnă

250
1
Antifrauda vine pe litoral și nu pleacă pân´ la toamnă - antifrauda-1498668220.jpg

Articole de la același autor

O armată de inspectori antifraudă sosește pe litoral, dar nu în vacanță. Începând cu data de 1 iulie 2017, oamenii Fiscului vor controla hotelurile, restaurantele, barurile, cluburile de noapte, magazinele și tarabele. Picior de hotelier, cârciumar sau comerciant nu va scăpa neverificat. 


Agenția Națională de Administrare Fiscală și-a trimis buzduganul înainte, să nu cumva să spună vreun evazionist că n-a fost înștiințat din timp. Așa că dacă vreun agent economic se simte cu musca pe bască, să facă bine să-și pună documentele financiar-contabile în regulă, să cumpere iute case de marcat și să-și instruiască personalul să le folosească, să nu mai accepte marfă fără documente și să-și achite degrabă dările către stat. La rândul lor, turiștii sunt rugați să solicite bonul fiscal pentru fiecare serviciu sau bun achiziționat. 


Comentează știrea

constantean
29 iunie 2017
evaziune

In Constanta exista o evaziune incredibila .In afara marikor supermacheturilor nimeni nu face bon fiscal,NIMENI.Cum comertul in oras este apanajul machedonilor iar cei care controleaza sunt de aceiasi natie cine sa faca ordine ?Si la Mamaia lsi Eforie la fel nu ai sa vezi bon fiscal .nu o mai fi tus in zona asta.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Economie : Francul e mai slab cu 1,84 bani
Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 4,08 bani
Pagina a fost generata in 0.7511 secunde