Antifrauda îi învață pe comercianții de tutun să nu mai "păcătuiască"

243
Antifrauda îi învață pe comercianții  de tutun să nu mai

Articole de la același autor

Direcția Generală Antifraudă Fiscală a desfășurat, în perioada 18 - 19 mai 2017, acțiuni de informare în domeniul comerțului cu produse din tutun. Au fost vizate atât societățile care dețin atestat pentru comercializarea angro de tutun prelucrat, cât și societațile care vând în sistem en detail acest tip de produse.

Astfel, un număr de 145 de inspectori antifraudă din cadrul celor 8 direcții regionale au distribuit materiale informative ce au vizat prevederile legale care îi privesc pe comercianții de tutun prelucrat, la un număr de 1.441 contribuabili din 161 de localități de pe întreg teritoriul țării.

ANAF, prin Direcția Generală a Vămilor și Directia Generală Antifraudă Fiscală, derulează, de la începutul acestui an, operațiunea SCUT, care vizează prevenirea și combaterea traficului ilicit cu țigarete și produse din tutun, fiind dispuse în acest sens controalele în piețe, târguri și oboare. Această operațiune se încadrează între acțiunile de implementare a planului de măsuri privind eficientizarea ANAF, agreat de Guvernul României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.407 secunde