Antifrauda a împărțit 347 de amenzi în restaurante, baruri, cafenele și cluburi de noapte

186
Antifrauda a împărțit 347 de amenzi în restaurante, baruri, cafenele  și cluburi de noapte - antifrauda-1464023183.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 21 - 22 mai 2016, Direcția Generală Antifraudă Fiscală a organizat o acțiune de control la nivel național, care a avut ca obiectiv principal verificarea modului în care restaurantele, barurile, cafenelele și cluburile de noapte fiscalizează încasările prin intermediul caselor de marcat.

La acțiune au participat 421 de inspectori antifraudă. Selecția unităților controlate a vizat contribuabilii cu un risc semnificativ de neconformare.

Au fost verificați 270 de contribuabili. În timpul controlului au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.897.808 de lei. S-au aplicat 347 de amenzi și s-au confiscat sume, venituri ilicite și bunuri în valoare totală de 102.808 de lei.

Totodată, inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activității a zece operatori economici dintre care șase pentru neutilizarea casei de marcat, unu pentru nedotare cu casă de marcat și trei pentru deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5165 secunde