Șantierul Naval "2 Mai" Mangalia își extinde activitatea

695
Șantierul Naval "2 Mai Mangalia" (unitate cu capital majoritar de stat) are ca obiect principal de activitate administrarea participațiilor la compania mixtă româno-coreeană "Daewoo - Mangalia Heavy Industries". În secundar, desfășoară și alte activități, precum:

- administrarea terenului pe care își desfășoară activitatea DMHI;

- fabricarea de elemente din metal și comerț cu ridicata, în cooperare cu firme private.

În anul 2013, compania intenționează să își extindă activitatea, adunarea generală extraordinară a acționarilor urmând să aprobe deschiderea unui punct de lucru în hala de armare și motoare a Șantierului Naval Mangalia. Conform unui proiect de hotărâre de guvern, imobilul respectiv ar urma să fie preluat de SN "2 Mai Mangalia". 

"Intenționăm să realizăm lucrări de debitare, confecții, construcții metalice și subansamble de nave" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", directorul general Ioan Griguță.

În primul semestru al anului trecut, compania a realizat veniturile totale în valoare de 3.722.308 lei, cu 46,21% mai mici decât în același interval din 2011. Profitul brut a fost de doar 46.092 lei, fiind inferior cu 87,70% celui din perioada similară a anului prece-

dent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Dolarul american, sub 3,26 lei
Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Euro a intrat iar la apă
Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Designerii români expun la Berlin
Pagina a fost generata in 1.3385 secunde