ANAF va da buzna peste oamenii care stau cu chirie. Vor fi verificate contractele de închiriere

10353
11
ANAF va da buzna peste oamenii care stau cu chirie. Vor fi verificate contractele de închiriere - 1-1475131907.jpg

Articole recomandate

Dragoș Doroș, președintele ANAF, a vorbit miercuri seara, într-o Ediție specială la TVR1, despre controalele care vor urma la oamenii care stau în chirie.

Șeful Fiscului a explicat că în cazul chiriilor nedeclarate vorbim de evaziune fiscală și a precizat că instituția pe care o conduce se va concentra în perioada următoare pe acest tip de evaziune. Doroș a subliniat că procesul va fi unul în doi pași - mai întâi se va duce o campanie de informare a proprietarilor, iar apoi se vor face controale.

"E un fenomen pe care l-am observat. Primul pas este că am pus la punct o campanie de informare. Vrem să vorbim cu administratorii de bloc, să informăm proprietarii, să știe la ce să se aștepte în caz că nu declară. Vom merge în controale și vom sancționa acolo unde este cazul. Nu a fost un focus pentru noi. Acum, proprietarii care obțin venituri din chirii devin un focus pentru noi. Primul pas e informarea, al doilea pas e controlul", a zis șeful ANAF.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gelu
29 septembrie 2016
ANAF face rahatul praf

Deci e pe baza de turnatorie. Atata poate ANAF. Va inchipuiti ce numar impresionant de dulia vor fi asmutiti pe chiriasi,asta pentru ca nu au voie sa se napusteasca peste cei care taie illegal padurile sau fura la nivel de miliarde din buget. Pai vor fi nevoiti sa apeleze la mascatii cu berbece,sa sparga usi,cum dracu' sa intri in proprietati private decat cu forta,in baza mandatelor? Si asta pentru un cacat de impozit mic,care se varsa in buget si de acolo pe studii de fezabilitate pentru ceva ce nu se mai face in timpul vietii noastre,ori alte tipuri de furaciuni.

Lorena
29 septembrie 2016
ANAF

Ma conving, cu fiecare zi care trece, ca noi nu trăim in democrație, ca libertatea cetățeanului nu exista si ca unii se plictisesc tare de tot la locul de munca.Cum sa intrii in casa omului, care este un bun cumparat din resurse personale si cu care omul face ce vrea. Eu as zice sa ne ia statul salariile direct! Toate măsurile sunt in dezavantajul cetățeanului , dar puse sub lumina faptului ca , vai draga, venituri nedeclarate si ca trebuie stopat fenomenul. Sa se ducă acolo unde se învârt banii cu adevarat! Șeful ANAF sa gândească o strategie care sa ajute!

Madalin
29 septembrie 2016
ANAF

Poate intrati si in vilele din PIATA CHILIEI unde sunt cazati zeci de studenti fara contracte.

Amalia
29 septembrie 2016
impozit

eu am stat cu chirie ani intregi si m-am lovit mereu de faptul ca daca mai existau oameni care vroiau sa faca contracte ii omorati voi cu impozitul, cu birocratia si cu abureala si balmajeala de la Anaf...lucratorii sunt praf...sistemul vostru e praf...cine e cinstit si face contract il omorati voi apoi cu zile

nicovala
29 septembrie 2016
au trecut 27 de ani

Mult v-a mai trebuit sa ganditi o astfel de actiune.Suntem in anul de gratie 2016 ,la aproape 27 de ani de la evenimentele din decembrie si rezultatul este zero.Ce aveti de gand sa faceti cu zecile,sutele,miile de proprietari din tot judetul Constanta care detin vile,apartamente pe care le inchiriaza mai ales vara,declarand 1-2 camere inchiriate pentru a fi fiscalizati?Mai ANAF,ANAF,bugetul este praf,mai bine aduci un taraf sa-ti cante multe manele poate faci rost de lovele.

Coscarul
29 septembrie 2016
Anaf

Ai dreaq au rezolvat toata evaziunea fiscala din Romania.acum se concentreaza pe chirii.nu au voie sa se atinga de rechini.lasii.sa mearga in civil in piata Tomis 3 si nu numai sa vada cum ciorile vand tigari,tigari,tigari..

zoro
29 septembrie 2016
vezi sa nu !

Bine, am inteles, sunteti mari si tari ! O sa fac un contract de comodat cu chiriasul, cam unde credeti ca o sa ma doara de voi ? Ghiciti ? Sictir !

dar ocupate si de defrisarile de paduri din romania
29 septembrie 2016
Bravo anaf

Au luat foc cei ce au vile intre mamaia si navodari si nu declara nimic?

gogu
30 septembrie 2016
..

După destructurarea mafiei pătrunjelului, a venit rândul elevilor și studenților să fie luați la ciomege. Anaf mai bine ar da buzna peste șmenarii cu 8 clase care o fac pe agenții imobiliari și fac evaziuni de zeci de mii de euro. Anaf mai bine s'ar lua de țiganii cu palate.

jan
30 septembrie 2016
anaf

sa faca contracte de 1 leu

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3802 secunde