Ambasadorul Tunisiei, în vizită la CCINA

227
Ambasadorul Tunisiei, în vizită la CCINA - ambasadorultunisiei-1478200342.jpg

Articole de la același autor

În data de 3 noiembrie 2016, Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a primit vizita de curtoazie a doamnei Boutheina Labidi, ambasador al Republicii Tunisiene în România și a doamnei Hasna Tizaoui, Secretar 1 în cadrul Ambasadei. Scopul acestei vizite a fost acela de a identifica oportunități de afaceri bilaterale între cele două tări, se arată într-un comunicat de presă.

Secția comercială a Ambasadei Tunisiene la București sprijină companiile din Tunisia in gasirea de parteneri de afaceri romani, dar si pe cele care vor să investească și să dezvolte activități în România, iar de aceea, reprezentanții ambasadei s-au interesat, în mod deosebit, de activitatea pe care o desfășoară Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultuă Constanța, dorind, însă, să se familiarizeze și cu activitatea desfășurată de Portul Constanța, cu oportunitatile si facilitatile oferite de port. Domnul Director General Ion Dănuț Jugănaru a avut plăcerea de a prezenta activitatea Camerei de Comerț Constanța, dar si cea a Portului Constanta, atât ca port maritim, cât și ca port fluvial, cu toate facilitățile pe care acesta le oferă, afirmând că, o preocupare importantă a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța este atragerea de investitori străini, în județ. Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța crede în dezvoltarea accentuată, pe viitor, a Portului Constanța, avand în vedere poziția sa strategică. De asemenea, domnul Director General a amintit de turismul de litoral și de dezvoltarea acestuia în ultimii ani, domeniu de care E.S.doamna Ambasador s-a arătat deosebit de interesată. Au fost amintite și alte domenii de activitate, foarte importante pentru județ cum ar fi: agricultura, industria energetică, industria alimentară, producția de textile, mobilă, dar și cea de materiale de construcții.

Jugănaru a lansat invitația doamnei ambasador Labidi, ca, in cursul anului 2017, sa se organizeze o intalnire de afaceri cu firme tunisiene care sa vina la Constanta, iar tur-operatorii tunisieni să participe la Târgul de Turism Vacanța Constanța.

Doamna Ambasador Boutheina Labidi a mulțumit domnului director general Ion Dănuț Jugănaru pentru primire. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se va implica profund și va acorda tot sprijinul Ambasadei Tunisiene la București, pentru identificarea de oportunitati de afaceri intre firme tunisiene si parteneri comerciali constanteni ai acestora, precum si în atragerea de investitori străini în județul Constanța și pentru organizarea comună a unor întâlniri bilaterale între firme. Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii și disponibilității pentru o colaborare eficientă, pe viitor, se arată în comunicatul dat publicității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 03 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Rata șomajului a scăzut la 5,9%
Joi, 03 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Au crescut importurile energetice
Joi, 03 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Creșteri spectaculoase în turism
Pagina a fost generata in 1.0915 secunde