Al doilea mare constructor de nave al lumii își reduce capitalul

236
1
Al doilea mare constructor de nave al lumii își reduce capitalul - aldoileamareconstructor-1475506037.jpg

Articole de la același autor

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, din Coreea de Sud, al doilea mare constructor de nave al lumii ar urma să-și diminueze capitalul în luna octombrie. Operațiunea este gândită de autoritățile financiare coreene și băncile creditoare majore ca o măsură de îmbunătățire a situației financiare a companiei, care a fost în pericol să fie delistată de pe piața principală a bursei din Coreea, tranzacțiile fiind sistate pe data de 14 iulie.

DSME a raportat venituri mai proaste decât se aștepta, în perioada aprilie - iunie 2016, pierderea netă fiind de 1,22 trilioane de woni, mai mare cu 1 trilion de woni decât estimarea inițială.

Prin reducerea numărului de acțiuni, deținute în mare parte de principalul acționar KDB, se urmărește refacerea capitalul DSME, nicidecum plata acționarilor, arată publicația Pulse.

Comentează știrea

costica
3 octombrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Economie : Cu nava pe șapte cărări
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Economie : Francul e mai slab cu 2,77 bani
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Economie : Dolarul e mai slab cu 2,31 bani
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.7217 secunde