Ajutorul CCINA pentru cei ce au nevoie de finanțare în afaceri

201
Ajutorul CCINA pentru cei ce au nevoie de finanțare în afaceri - ajutorulccina-1492784777.jpg

Articole de la același autor

În data de 20 aprilie 2017, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a avut loc seminarul cu tema Surse de finanțare pentru IMM-uri și persoane fizice. 


Evenimentul, organizat de biroul de consultanță și finanțări de proiecte din CCINA Constanța, s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea persoanelor fizice și a reprezentanților IMM-urilor. Au fost prezentate sursele de finanțare active: fonduri comunitare, fonduri naționale, fonduri private (POR, PNDR - non agricol, POC, Erasmus +, alte organizații finanțatoare etc.). 


Reprezentanții unei bănci au venit cu informații referitoare la modalitatea de susținere a proiectelor, prin facilități de creditare acordate persoanelor fizice și micilor afaceri. De asemenea, au fost prezentate serviciile oferite de CCINA Constanța persoanelor fizice și IMM-urilor, precum și serviciile furnizate prin intermediul Biroului Unic, recent înființat.


Seminarul a continuat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, referitoare la criteriile de eligibilitate ale aplicanților, acțiunile și cheltuielile eligibile, problemele ce pot apărea în timpul implemetării unui proiect.


Dintre toate subiectele prezentate, programele Start Up Nation și PNDR s-au bucurat de cel mai mare interes din partea celor prezenți. Având în vedere interesul deosebit stârnit de acest eveniment, asemenea sesiuni informative vor mai fi organizate și în perioada următoare, a declarat Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde