Administrația Canalelor Navigabile a organizat un eveniment în Serbia

190
Administrația Canalelor Navigabile a organizat un eveniment în Serbia - administratiacanalelor-1490890613.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a organizat, în data de 29 martie 2017, cea de-a doua ediție a evenimentului "Danube - Black Sea Canal meets Serbian Partners" la Belgrad, se arată într-un comunicat de presă. 


Cu acest prilej, compania a putut să își facă cunoscută activitatea și să identifice posibile cooperări viitoare. Alături de delegația CN ACN SA, condusă de directorul general, Daniel Georgescu, la eveniment au participat Oana Cristina Popa, ambasadorul României în Serbia, Alexandru Crăciun - directorul comercial al CN ACN SA și un număr mare de parteneri sârbi, reprezen-tanți de marcă din domeniul naval. 


Discuțiile au fost focalizate pe absorbția traficului pe tronsonul Dunăre - portul Constanta și retur, deschiderea de linii de containere din și înspre Serbia, care nu se regăsesc cu o pondere prea mare în tranzitul pe canalul Dunăre - Marea Neagră, iar acest fapt reprezintă în continuare o mare provocare pentru dezvoltarea viitoare a relațiilor de colaborare cu țara vecină.


Directorul general, Daniel Georgescu, consideră ca fiind de o importanță majoră dezvoltarea colaborării companiei cu partenerii din Serbia și își manifestă intenția de a iniția cât mai multe relații comerciale cu agenții economici din țara vecină, prin punerea la dispoziție a servicilor specifice obiectului de activitate al companiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Economie : Trafic record pe canalele navigabile
Pagina a fost generata in 0.4995 secunde