Vreți o terasă amenajată ca-n reviste? Iată ce soluții există

200
Vreți o terasă amenajată ca-n reviste? Iată ce soluții există - terasacainreviste-1494848266.jpg

Articole recomandate

Cum zilele însorite și călduroase au venit, cu siguranță te visezi relaxându-te pe o terasă frumos amenajată, sorbind o limonadă.
Dar nu este necesar să pleci de acasă pentru a face asta. Chiar și cel mai mic spațiu exterior de care beneficiezi poate fi trasformat într-un loc deosebit, perfect pentru relaxare. Iată câteva elemente pe care să le incluzi în decorul terasei tale, ne sfătuiește eva.ro:


Plantele decorative


Bineînțeles, plantele decorative nu pot lipsi de pe terasă. Ele oferă acea senzație minunată ca atunci când te afli în mijlocul naturii. Pe lângă plantele cu flori precum mușcate sau petunii, care sunt de obicei alegeri clasice, plantează în ghivece masive lavandă, hortensii sau chiar trandafiri. Plantele agățătoare precum iedera sau clematis te vor ajuta să îmbraci complet un perete sau un spalier.


Mobilă din paleți
Paleții din lemn, care sunt folosiți ca suport în transportul mărfurilor grele, pot fi transformați cu ușurință în mobilier de exterior pentru terasa ta. Este un trend care a cuprins rețelele de socializare, fiind o variantă ecologică și ieftină de a-ți mobila terasa.
Tot ce trebuie să faci este să vopsești paleții și să așezi perne confortabile pe ei pentru a realiza o canapea sau să-i fixezi pe un perete pentru a obține o masă.


Felinare


Un alt trend important în decorarea teraselor este cel al felinarelor din sticlă sau metal. Suporturile masive pentru lumânări vor arăta minunat pe terasă, dar îți vor permite și să te relaxezi seara la lumina caldă a lumânărilor. 


Lumini relaxante


O altă variantă de a lumina terasa într-un mod deosebit este aceea de a folosi instalațiile cu leduri sau becuri. Așezate în borcane decorative sau suspendate, acestea vor lăsa impresia unui spațiu invadat de licurici.


Fotoliu "cuib" suspendat


Astfel de fotolii suspendate oferă un farmec aparte terasei tale și, bineînțeles, sunt perfecte pentru relaxare. Poți să citești stând confortabil într-un "cuib" suspendat, îmbrăcat în perne.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.331 secunde