Vamaioți, atenție la corturi!

859

Articole de la același autor

Câteva zile în Vamă, la cort, cu valurile în urechi, cu posibilitatea de a vedea fiecare răsărit direct de pe plajă - este exact ce-și doresc poate zeci de mii de tineri. Atenție, însă, hoții nu sunt neapărat la fel de… boemi!
Ieri, în jurul orei 5.00, echipajul de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", aflat în serviciul de patrulare în stațiunea Vama Veche, a interceptat în trafic trei bărbați, ce sustrăseseră din corturile turiștilor mai multe bunuri. Este vorba despre Ibram Hiusein, de 35 ani, din Mangalia, Emrah Ismail, de 24 de ani, din Mangalia, și Ștefan Adrian Sali, de 24 de ani.
Potrivit ofițerului de relații publice din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", lt. Codrin Popoiu, cei trei bărbați au sustras, din corturile a patru turiști, patru telefoane mobile, o cameră foto și aproximativ 600 lei. Acestea au fost găsite pe podeaua din spate a mașinii condusă de Emrah Ismail, care de altfel nici nu posedă permis de conducere. Turiștii prădați au fost reperați de jandarmi și
le-au fost returnate bunurile.
În cauză, au fost întocmite actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale, dosarul fiind predat Postului
de Poliție Vama Veche în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7018 secunde