La Eforie Nord

Vacanță de neuitat la Hotel Rhodos

561
Vacanță de neuitat la Hotel Rhodos - hotelrhodos-1311518272.jpg

Articole de la același autor

Amplasat în zona Acapulco - Debarcader, din stațiunea Eforie Nord, la aproximativ 100 de metri de mare, Hotelul Rhodos (trei stele) îi așteaptă pe turiști cu oferte speciale, totul pentru o vacanță de neuitat.

Camerele sunt spațioase, luminoase și asigură tot confortul: aer condiționat, cabină de duș, TV LCD, cablu satelit, internet gratuit (wireless), telefon, mini-bar, frigider, balcon (pentru camerele de la etajele I și II).

Turiștii care vin cu mașina pot sta liniștiți, pentru că hotelul dispune de o parcare proprie, care acoperă toate locurile de cazare și care este permanent păzită.

Lângă hotel, se află clinica balneoclimaterică recunoscută la nivel internațional pentru diversele tratamente oferite pentru îmbunătățirea sănătății turiștilor și nu numai. Bogățiile naturale, nămolul sapropelic și apa de ghiol sunt binecunoscute oriunde în lume pentru excepționala lor valoare curativă.

Prețurile de cazare sunt OK, iar pentru turism organizat și sejururi mai lungi se acordă discount.

Rezervări se pot face la tel. 0733.131.989, 0241.741.007 sau pe e-mail: rezervari@ hotelrhodos.ro. Galeria de imagini și oferta de cazare, pe site-ul www.hotelrhodos.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5151 secunde