Transformă-ți propria baie într-un SPA elegant

159
Transformă-ți propria baie  într-un SPA elegant - spainbaie-1494848323.jpg
Baia este probabil locul pe care se pune cel mai puțin preț într-o locuință. Și este o mare greșeală, dat fiind faptul că este camera în care ne începem și ne încheiem ziua. Din acest motiv, ar trebui să fie un spațiu relaxant, care să ne ajute să ne eliberăm de stres, scrie unica.ro.


Soluții? Evident! Începe chiar cu o gresie pentru baie bine aleasă. Una în culori neutre, care imită mar-mura sau piatra. Faianța ar trebui să fie într-un ton asemănător. O cadă de baie spațioasă, în care să te poți întinde este și ea indispensabilă, la fel ca prosoapele pufoase cu care să te înfășori la sfârșitul unei zile stresante la birou. O oglindă mare, poate lipită direct de peretele pe care se află chiuveta, va ajuta la crearea unei atmosfere elegante. Asigură-te că totul strălucește de curățenie și nu uita să ai mereu la îndemână lumânări parfumate, pe care să le aprinzi de fiecare dată când vrei să transformi relaxarea în cuvânt de ordine. Mirosuri ca vanilie, lavandă sau scorțișoară sunt foarte potrivite pentru asta.


Adaugă cadei spațioase pe care ai montat-o un suport pentru cap și un covoraș pentru masaj. Nu ar fi rău să montezi și un suport pentru șampanie și să ai la îndemână și niște pahare. Sună bine, nu? Mai ales pentru o vineri seara.


Mută florile în baie


Nu muta chiar toate mușcatele de pe balcon, dar două-trei ghivece cu flori care rezistă la lumină puțină și la umezeală - cum sunt begoniile sau orhideele - vor înveseli spațiul și îl vor face mai prietenos și mai plin de viață.


Nu uita de muzică


Muzica este importantă într-un SPA. Chiar și în unul improzivat acasă. Dacă vrei o atmosferă cu totul specială, montează pe hol un pick-up și lasă ușa deschisă. Investește în câteva viniluri cu muzică clasică și ora de relaxare este asigurată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3752 secunde