Te apuci de curățenie? E mai simplu acum!

230
Te apuci  de curățenie?  E mai simplu acum! - teapucidecuratenie-1490970263.jpg

Articole recomandate

În fiecare sezon ar trebui să faci curățenie generală în locuință, însă această activitate este, uneori, o adevărată corvoadă. Motivele? Nu știi cum să te organizezi și faci greșeli care îți îngreunează și mai mult munca. Iată câteva sfaturi pe care să le urmezi pentru ca locuința ta să fie "lună" în timp record.

Praful care se depune între elemenții caloriferului și care este foarte dificil de îndepărtat poate fi curățat folosind uscătorul de păr, setat pe o viteză mare. Șomoioagele de praf care vor cădea pe pardoseală vor putea fi apoi aspirate.

Oglinzile se curăță folosind o soluție specială pentru geamuri și oglinzi și șervete din hârtie absorbantă. În cazul în care nu ai la îndemână șervete, poți folosi cu încredere un filtru de cafea din hârtie. Nu lasă urme, absoarbe foarte bine apa și dă strălucire suprafețelor.

Mare atenție! Podelele, blaturile și alte suprafețe din marmură sau altă piatră naturală pot fi deteriorate dacă folosești la curățarea lor oțet. Pentru că este acid, în timp, oțetul va lăsa pete, urme inestetice și chiar va duce la coroziune.

Pentru curățarea și igienizarea mașinii de spălat rufe, folosește un detergent utilizat pentru mașina de spălat vase. Acesta este foarte eficient în îndepărtarea depunerilor de grăsime, detergent solidificat, mucegai și murdărie depuse în interiorul mașinii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Diverse : Trei mici secrete practice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 1.6822 secunde