Super-concert Europa FM, azi, pe plaja dintre Venus și Saturn

1169
Super-concert Europa FM, azi, pe plaja dintre Venus și Saturn - concertlivepeplaja-1406892179.jpg

Articole de la același autor

Europa FM cheamă, și anul acesta, toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului - "Live pe Plajă". Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30. 

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică jr. și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de cinci ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special "Live pe Plajă" este, anul acesta, vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare. Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și funk, iar melodiile sale "Endless Summer", cu aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube și "Cry Cry", au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM continuă, așadar, în forță seria concertelor "Live pe Plajă" de pe litoralul românesc, după succesul înregistrat în anii precedenți. Ajuns la cea de-a treia ediție, "Live pe Plajă" a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc. La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 1.4775 secunde