Sfaturi utile pentru îngrijirea sprâncenelor

132
Sfaturi utile pentru îngrijirea sprâncenelor - spranncene-1498662294.jpg
Ne dorim sprâncene frumoase, însă cu greu reușim singure să le păstrăm aspectul dorit, nu? Fie că îți place să ai sprâncenele cât mai natural, adică să nu le atingi deloc, fie ai exagerat cândva și acum regreți, machiajul sprâncelor te poate ajuta să obții look-ul pe care ți-l dorești. Nu uita că acestea au un rol foarte important și pot schimba complet aspectul și expresia feței tale. S-ar putea, însă, ca aceste sfaturi să îți fie de ajutor, scrie elle.ro. 


1. Mergi la un specialist 
Având în vedere ce rol joacă sprâncenele pentru expresivitatea feței tale, nu ai vrea să riști atunci când mergi la pensat, nu? Alege întotdeauna un specialist, care va ține cont atât de dorințele tale, cât și de ceea ce ți se potrivește cu adevărat. Dacă îți place aspectul sprâncenelor unei prietene, întreab-o unde merge. Știm, va fi puțin ciudat, însă te va înțelege. 


2. Fii atentă la modul de colorare 
Dacă vrei să îți vopsești sprâncenele, fii foarte atentă unde mergi. Este indicat ca mai întâi să vopsești firele de păr și apoi să le pensezi. Este mai bine să procedezi în acest fel, pentru a evita apariția unei iritații. În plus, dacă vei apela la ajutorul unui specialist, vei fi sigură că nu vei da greș și vei obține forma pe care ți-o dorești. 


3. Aplică un serum de creștere 
Cel mai simplu mod de a-ți ajuta sprâncenele să crească este să apelezi la un serum de creștere. Dacă unul special creat este prea costisitor sau pur și simplu nu îți dorești să cheltui atât de mult pentru un astfel de produs, aplică ulei de ricin cu ajutorul unei pensule. 


4. Piaptănă în sus și apoi tunde 
Pentru că nu ai timp mereu să mergi la pensat, trebuie să ai grijă de firele rebele de păr. Dacă trebuie să le tunzi, periază întotdeauna în sus și abia apoi taie (pe orizontal) ce este în plus. Ai grijă să folosești o forfecuță specială, deoarece forma curbată te va ajuta să urmezi modelul natural al sprâncenelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Iunie 2017
Stire din Diverse : Bronz…  dar fără soare!
Pagina a fost generata in 4.7334 secunde