Sfaturi pentru un hol mai spațios

83
Sfaturi pentru un hol mai spațios - sfaturiholspatios-1406124549.jpg

Articole recomandate

Se întâmplă adesea să ne concentrăm mai mult pe restul camerelor, iar holului de la intrare să nu-i acordăm atenția pe care chiar o merită, mai ales dacă nu dispune de un spațiu generos. Cu atât mai mult trebuie să acordăm holului o atenție specială, cu cât acesta reprezintă, de fapt, interfața locuinței. Iar dacă holul este mic și îngust, trebuie să punem la bătaie toată imaginația și trucurile posibile pentru ca el să pară luminos și cât mai spațios posibil. Iată ce ne învață specialiștii casă.acasă.ro/amenajări interioare să facem pentru a reuși cu adevărat în acest demers:

Alege cu grijă culorile

Mizează pe nuanțe deschise, care vor deschide spațiul. Albul, cremul și culorile pastelate reflectă lumina și te ajută să creezi iluzia de spațialitate. Evita tonurile calde sau nuanțele închise pentru că acestea nu vor face decât să dea impresia de și mai puțin loc.

Holul nu e spațiu de depozitare

Oricât de mic ar fi apartamentul, nu folosi holul ca spațiu de depozitare, chiar dacă anumite zone ți se par potrivite acestui scop. Nu de alta, dar rafturile sau dulăpioarele vor îngusta și mai mult spațiul de trecere și vor micșora, atât fizic, cât și vizual, locul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru prepararea vinetelor
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Preparate inedite din pepene roșu
Pagina a fost generata in 3.1643 secunde