Seri de excepție, cu Magda Catone și Mircea Baniciu, la Harlequin Mamaia

242
Seri de excepție, cu Magda Catone și Mircea Baniciu, la Harlequin Mamaia - 5-1374071646.jpg

Articole de la același autor

Urmează două zile de excepție la Restaurant Harlequin din Mamaia. Pe terasa restaurantului care se află, în mod convenabil, pe malul lacului Siutghiol, vor avea loc, în perioada 17-18 iulie, două evenimente memorabile, la care sunt invitați să participe artiști cu renume. 




Astfel, miercuri, 17 iulie, începând cu orele 21, pe terasa Restaurantului Harlqeuin din Mamaia, va avea loc piesa "Șapte blesteme", o comedie spumoasă, despre descântece și vrăji, care vine să descrețească frunțile iubitorilor de teatru. Piesa transpune credințele din folclorul românesc într-un scenariu dureros de realist și consistent. Carla Maria Teaha și Andrei Runcanu joacă rolurile cuplului ce ajunge la baba Chiva (Magda Catone), în încercarea de a obține de la aceasta din urmă "pecetluirea" iubirii lor. Deși titlul ne creează imaginea unui spectacol bizar și poate chiar înfricoșător, în realitate ne aduce o mare doză de umor și aproape că ne trezim implicați în povestea lor, celebrând iubirea o dată cu ei. Regia este semnată de Chris Simion. Durata piesei este de o oră și 15 minute, iar prețul unui bilet este de 60 de lei. 


Joi, 18 iulie, începând cu orele 21.30, la Restaurant Harlequin din Mamaia, va urca pe scenă fondatorul trupei Pasărea Colibri, Mircea Baniciu, alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici. Dacă vremea va fi frumoasă, concertul se va desfășura pe terasa Restaurantului Harlequin. 


Prețul unui bilet este de 45 de lei și se poate achiziționa de la Restaurantul Harlequin, zilnic, între orele 11-23. 


Pentru informații și rezervări evenimente, puteți suna la 0766.400.181, pentru rezervări la restaurant, sunați la 0724.412.414.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Reclamație la salvamar
Pagina a fost generata in 0.77 secunde