Semne care să inspire că ești o gazdă primitoare

508
Semne care să inspire că ești o gazdă primitoare - semnecaestiogazda-1489151738.jpg

Articole recomandate

Dacă vrei să-ți impresionezi oaspeții, fie ei vechi prieteni, rude sau cunoștințe noi, iată ce trebuie să faci pentru a-i face să se simtă cât mai confortabil la tine acasă.


1. În primul rând, spune bun-venit relaxare încă de la intrare. Amenajează-ți zona din fața casei, mai ales dacă ai o verandă sau terasă. Pentru a fi cât mai captivantă, optează pentru piese de mobilier confortabil, care să-ți facă șederea cât mai plăcută. În plus, oferă acestei zone un aer modern prin finisarea pereților într-o nuanță de alb. Pe lângă faptul că astfel poți alege orice altă culoare pentru piesele de mobilier va fi ușor să schimbi și stilul, dacă îți vei dori asta mai târziu.


2. Calea de acces, aleea de la poartă și până la intrarea în casă trebuie, de asemenea, tratată cu mare băgare de seamă. Fă-ți musafirii (și chiar și pe tine de fiecare dată când te întorci acasă) să aibă impresia că sunt pe aleea celebrităților. Astfel, un mix între piatra naturală închisă la culoare, micile pietricele de marmură albă și plante verzi va crea efectul pe care ți-l dorești.


3. Cu toate că ai crede că la curte ai mai multă intimitate decât la bloc, adevărul este că poți fi mult mai expus și mult mai privit din toate părțile. Așadar, pentru a te simți confortabil în propria curte, atât tu, cât și musafirii tăi, alege să montezi în zona ta de relaxare câteva panouri din lemn. Un astfel de paravan, frumos decupat pentru a da naștere unui model atractiv, nu numai că îți va oferi intimitatea de care ai nevoie, dar va putea deveni și un atrăgător element decorativ, cu atât mai mult cu cât plantele agățătoare se vor prinde de el.


4. Fii creativ și original chiar și când vine vorba de cutia poștală. Colorată sau foarte haioasă, aceasta va spune ceva despre tine transmițându-le celor ce te vizitează sentimente și energii pozitive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Diverse : Cum faci o cameră să pară mai mare
Pagina a fost generata in 3.9982 secunde