Prima impresie contează!

117
Prima impresie contează! - primaimpresieconteaza-1499431433.jpg

Articole recomandate

Pentru a ne forma o primă impresie, sunt suficiente între 30 de secunde și patru minute, în acest interval, atenția și capacitatea de a reține amănunte sunt maxime, poți produce un impact negativ sau pozitiv, decizi să te implici ori să renunți.

Ai grijă! Poziția în care te așezi față de interlocutor atunci când comunici are un impact psihologic serios, postura pe care o abordezi transmite anumite lucruri despre tine. Astfel, verticalitatea, spatele drept, atunci când ești în picioare, denotă încredere și dominantă, iar umerii lăsați transmit împovărare, supunere.

Optimismul, entuziasmul, încrederea, liniștea, sunt percepute din primele secunde din mesajul nonverbal, iar persoana care emite aceste vibrații produce un impact pozitiv. Un om agitat comunică verbal diferit față de cel calm, optimist. Pentru a repara o primă impresie nefavorabilă, avem nevoie de încă alte 19 întâlniri!

Oamenii poate uită ce le-ai spus, dar cu greu uită cum i-ai făcut să se simtă. Bunele maniere, politețea, punctualitatea, ascultarea, empatia, validarea, un ton cald, o vorbă bună rămân mereu amintiri frumoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Diverse : Puterea  de a spune Nu!
Luni, 03 Iulie 2017
Stire din Diverse : De ce se stinge  focul iubirii?
Pagina a fost generata in 4.6818 secunde