Prichindeii se întâlnesc cu mascotele Rică și Bubulică la Perla Venusului

231
1
Prichindeii se întâlnesc cu mascotele Rică și Bubulică la Perla Venusului - perla-1439451563.jpg

Articole de la același autor

Complexul Turistic Perla Venusului este locație ideală de vacanță pentru familiile cu copii. Și asta pentru că, alături de condițiile excelente de cazare și masă, gazdele le oferă vizitatorilor un program complet de divertisment, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. 


Astfel, luna aceasta, pe 13, 20 și 27 august, la Perla Venusului, vor avea loc trei reprezentații ale spectacolului muzical umoristic pentru copii "Povestea Mascotelor", în care eroii principali sunt Rică și Bubulică. Spectacolele se desfășoară pe scena amplasată în fața complexului, cu începere de la ora 20.30, iar intrarea este liberă.

"Mascotele sunt ființe care posedă puterea magică de a aduce noroc și îi invităm pe toți copiii turiștilor de pe litoral să vină să vadă acest spectacol. Va fi o oră de muzică, distracție, dans și mult umor", a declarat proprietarul Complexului Turistic Perla Venusului, Dragoș Dima.

Pe 15, 22 și 29 august, tot la Perla Venuslui, sunt programate alte trei super-showuri, de data aceasta de muzică ușoară: "Bucuriile Vacanței", cap de afiș fiind maestrul Gheorghe Gheorghiu. Andreea Antonescu și Rucsy (Blaxy Girls) vor smulge la rândul lor aplauzele miilor de turiști, în timp ce MC Cristian Pietricică este responsabilul cu buna dispoziție.

Și la acest spectacol de la Perla Venusului, intrarea este liberă! 



Comentează știrea

Daniela
13 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6809 secunde