Preparatul week-end-ului! Cele mai bune găluște cu caise

209
Preparatul  week-end-ului! Cele mai bune găluște cu caise - galustecucaise-1497621212.jpg

Articole recomandate

O mâncare absolut delicioasă, cu fructe de sezon, și tocmai bună pentru week-end-ul acesta: găluște cu caise. Aveți nevoie de câteva ingrediente și de poftă de a găti. 


Așadar, aveți nevoie de 12 caise mici, 250 grame brânză de vaci, 100 grame unt, 3 lingurițe zahăr, 50 grame griș, esență vanilie, 1 gălbenuș de ou, 60 grame făină, zahăr brun, 100 grame pesmet auriu, 2 linguri mac, ½ linguriță scorțișoară. 


Mod de preparare. Frecați 50 grame de unt cu o lingură zahăr până se înmoaie. Adăugați grișul și brânza și frământați cu mâna până se omogenizează. Adăugați esența, gălbenușul și amestecați. La final, încorporați făina. Adăugați aluatul obținut la frigider. Puneți o oală mare cu apă la fierbere. Lăsați focul la mi-nim. Într-o tigaie, topiți untul, adăugați pesmetul și macul și prăjiți la foc mediu. Adăugați zahărul și scorțișoara și stingeți focul. Tăiați caisele în jumătate și scoateți sâmburele. În locul lui puneți ½ linguriță zahăr brun. 


Tăiați aluatul în 12 bucăți. Modelați bile din fiecare bucată de aluat. Așezați caisele în interiorul bilelor. Așezați găluștele în apa care fierbe și lăsați-le până se ridică la suprafață. La final, acoperiți găluștele cu pesmet, ne spune e-retete.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Diverse : Cum decongelezi carnea corect
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Diverse : Trucuri utile pentru gospodine
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Diverse : O istorie cu gust: hot-dogul
Pagina a fost generata in 1.4801 secunde