Ponturi pentru aranjarea apartamentului

120
Ponturi pentru aranjarea apartamentului - ponturiamenaj-1406124652.jpg
Când vine vorba despre primul apartament în care ne mutăm, trebuie să avem în vedere o mulțime de factori care să ne ajute să facem acest proces într-un mod cât mai simplu și practic. Nu de alta, dar însuși mutatul ne dă o grămadă de bătăi de cap. Iată ce ponturi ne recomandă specialiștii Casa.mea, pentru a amenaja cât mai ușor și mai plăcut noul apartament:

Lista de cumpărături

Ești debusolat, nu prea știi ce să cumperi mai întâi? Achiziționează numai lucruri care îți plac și de care ai acum nevoie, nu la un moment dat.

Colecționează!

Du-te din timp la galerii, în excursii, la spectacole de artă, magazine de antichități și colecționează cele mai interesante obiecte care îți transmit ceva. Acestea reprezintă aventurile și pasiunile tale și îți vor face viațamai frumoasă.

Lasă-te ajutat de oameni calificați!

Există anumite lucruri pe care ar fi bine să le lași pe mâna experților. De exemplu, nu încerca să îți tapetezi singur peretele, dacă nu ai cunoștințele necesare în legătură cu asta. Poate ți se va părea ușor, dar este vorba despre o muncă destul de meticuloasă, iar ca să fii sigur că iese cum trebuie, lasă-te ajutat.

Alege cu atenție mobilierul

Caută piese de mobilier care sunt versatile. Poate te vei îndrăgosti de un anumit birou, dar nu ai încă un spațiu în care să îl amplasezi în noua locuința. Folosește-l ca loc de luat masa, de exemplu, și vei ști că poți să îl iei cu tine și în următorul apartament în care te vei muta.

Cromatica, esențială

Chiar dacă ai camerele mici, nu te feri să folosești culori vibrante. Un mix de culori intense îți va face locuința să arate foarte interesant și îți va da libertatea de a crea modele de artă deosebite pentru pereți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru prepararea vinetelor
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Preparate inedite din pepene roșu
Pagina a fost generata in 4.1788 secunde