Plante în baie. De ce nu?

195
Plante în baie.  De ce nu? - planteinbaie-1499695113.jpg

Articole recomandate

Plantele pot decora orice parte a casei. Ele nu trebuie să fie puse doar în colțul din sufragerie, salon sau terasă. Nu, ele pot fi așezate frumos chiar și în baie. Dacă nu te-ai gândit niciodată să pui flori în baie, iată că se poate, scrie clickpentrufemei.ro.

Verdeața plantelor vitalizează spațiul și îi dau valoarea încăperii. În plus, lumina scăzută și umiditatea ridicată din baie sunt perfecte pentru multe plante.

Gardenia. Este una dintre plantele care preferă umiditatea și lumina intensă, dar razele soarelui nu trebuie să cadă direct pe frunzele plantei. Ea trebuie așezată într-un loc bine aerisit, fără curenți puternici de aer. Vara, trebuie să uzi planta cu apă la temperatura camerei, să-i pui suficient de multă pentru a îmbiba tot pământul din ghiveci. Pulverizează din când în când apă pe frunze, pentru a menține umezeala aerului.

Pana cocoșului sau aspidistra elatior

Una dintre puținele plante care preferă întunericul și umiditatea este pana cocoșului. Poate fi ținută cu ușurință în baie. Se udă o dată la 7-10 zile, astfel încât, între două udări, pământul să fie între uscat și umed. În plus, are o rezistență foarte bună.

Bambus norocos

Una dintre cele mai frumoase plante decorative este bambusul norocos, care rezistă și în baie. Are nevoie de lumină indirectă și poate fi crescută fără pământ în apă. În plus, se folosește și în amenajările feng shui, creând o atmosferă plăcută, cu aer exotic, plin de vibrații pozitive și nu degeaba e considerată o plantă aducătoare de noroc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Diverse : Reorganizează-ți garderoba!
Pagina a fost generata in 1.6213 secunde