Pentru o viață sănătoasă, evitați mucegaiul!

313
Pentru o viață sănătoasă, evitați mucegaiul! - mucegaiincasa-1493996165.jpg
Felul în care arată o casă oglindește perfect oamenii care locuiesc în ea. O casă curată și ordonată este una în care oricine se simte bine, în care domnește buna dispoziție și care, mai presus de toate, este lipsită de factori care ar putea să afecteze sănătatea celor care locuiesc acolo. 


Medicii au atras atenția de nenumărate ori în legătură cu pericolele la care ne expunem dacă avem mucegai în casă. Ce este și mai îngrijorător este atunci când îl vezi înseamnă că este deja instalat de multă vreme în casa ta. Sporii există în casă și îți pot afecta sănătatea înainte să apară formațiunile acelea inestetice pe pereții din casă, deci trebuie să acționezi mereu preventiv cu o astfel de soluție minerală. Ea lasă pereții să respire, deci nu se va forma condens și umezeală, cele care duc la formarea mucegaiului.


Mucegaiul format deja poate fi îndepărtat cu soluții din comerț concepute special pentru asta, sau cu un amestec din 100 de ml de oțet, 100 de ml de apă, 10 ml de apă oxigenată, sucul de la o lămâie și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Trebuie să știi, însă, că atâta vreme cât nu ții cont de luarea unor măsuri pentru prevenirea lui, el va reapărea în scurt timp după ce l-ai îndepărtat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6019 secunde