Parc Aventura Brașov - locul unde adrenalina atinge apogeul

1572

Articole de la același autor

Este poate unul dintre locurile cele mai iubite de copii și tocmai de aceea vi-l recomandăm acum, când mai este încă o săptămână și se încheie vacanța - Parc Aventura Brașov.

Aflat imediat după intrarea în Brașov, din direcția București-Predeal (DN1, E60), Parc Aventura a polarizat vara aceasta atenția a zeci de mii de turiști români și străini, mulți dintre ei fiind deja familiarizați cu traseele din pădurea aflată în vecinătatea lacului Noua din Brașov, în apropierea grădinii zoologice.


Conceput să le ofere atât copiilor începând cu vârsta de 4 ani, dar și adulților încă dornici de cățărări temerare, o modalitate inedită și provocatoare de petrecere a timpului liber, de relaxare proactivă și de a face sport, Parc Aventura Brașov a pregătit din acest an și două noi trasee cu un grad mediu de dificultate, ce cuprind numeroase jocuri noi și antrenante, inclusiv o tiroliană ce străbate lacul de la un capăt la altul.


Timp de trei ore, curajoșii se pot urca în copaci, se pot da cu tiroliana, se pot cățăra pe coarde și pot face multe alte activități, care mai de care mai antrenante și captivante. Fiecare participant la aventură primește pe lângă un echipament de securitate cu două carabiniere și instruirea necesară pentru a le folosi.

Traseele realizate în cadrul acestui parc sunt distribuite pe nivele de dificultate, fiecare fiind simbolizat cu o culoare. De la traseele pentru copiii începând cu vârsta de 4 ani, respectiv parcursul mov, care beneficiază de sistem de securitate fără manipularea carabinierelor, continuând cu traseul galben, pentru copiii de la 8 anișori și ale cărui platforme nu depășesc 3 metri, parcursul verde este unul ușor, parcursul albastru este de dificultate medie, parcursul roșu este dificil, până la parcursul negru care cere mușchi, energie, tehnică și forță.


Pentru unii dintre participanți, activitățile desfășurate în cadrul parcului sunt o modalitate de a-și învinge frica de înălțime, de a obține încrederea în sine și o modalitate ingenioasă de a căpăta noi abilități precum: atenție distributivă și concentrare sporită, capacitate de reacție mărită etc.


Închirierea materialului de securitate pentru cele trei ore de distracție diferă de vârstă. Spre exemplu pentru "pici" (de la 4 la 7 ani) prețul este de 21 lei, dar dacă se distrează alături de tati sau mami prețul scade cu 3 lei. Pentru copiii de la 8 la 11 ani tariful este de 27 lei, pentru elevi / studenți - 32 lei, iar pentru adulți de la 18 ani - 27 lei. Și dacă ați îndrăgit atât de tare traseul încât nu v-ați săturat de cățărări a fost prevăzut și tarif de oră suplimentară, care pleacă de la 9 lei pentru "pici" până la 16 lei pentru adulți.
Atenție, însă! Nu amânați pentru week-end, întrucât riscați să petreceți câteva ore așteptând la coadă să intrați în posesia echipamentului de securitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Cu Mocănița prin Vișeu de Sus
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Pilaf cu pui și roșii
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Ce cădiță îi cumpărăm bebelușului
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Diverse : Planuri pentru vara 2013
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Diverse : Aventura Parc  la 120 de m…  sub pământ
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Diverse : Vacanța  de septembrie  în prețuri
Pagina a fost generata in 3.5667 secunde