Ofertă unică pentru turiști! O zi în Delta Dunării

372
Ofertă unică pentru turiști! O zi în Delta Dunării - deltadunarii-1502878867.jpg
Turiștii care ajung pe litoral se pot rupe pentru o zi de nisipul fierbinte și marea îmbietoare pentru o experiență unică: o zi în Delta Dunării. Cele mai multe agenții turistice și hotelierii oferă clienților această oportunitate, care, însă, nu este inclusă în prețul sejurului. Excursia se plătește separat și costă în jur de 200 lei/persoană. 


"Această excursie în Delta Dunării merită experimentată cel puțin o dată în viață. Răspundem astfel dorinței multora dintre turiștii litoralului românesc de a vizita și Delta Dunării pe durata sejurului lor la mare. Prânzul pescăresc tradițional va fi servit în Satul Tradițional Pescăresc, un muzeu în aer liber, unde vă garantăm atât o experiență culturală deosebită, cât și o experiență culinară reușită", spun reprezentanții unei agenții de turism. 


"Ne deplasăm în cursul dimineții cu autocarul către Murighiol, de unde ne îmbarcăm pentru transferul în Delta Dunării. Parcurgem un traseu pitoresc pe canalele înguste ale Deltei, străbatem lacurile "locuite" de pelicani, cormorani și egrete, admirăm covoarele infinite de nuferi galbeni și albi și ne oprim pentru a fotografia toate aceste minuni ale naturii. Prânzul tradițional îl servim (opțional, aproximativ 45 lei / persoană) la un restaurant cu specific pescăresc. Timp liber pentru plajă și relaxare la piscinele resortului unde servim prânzul. După-amiază ne îmbarcam în autocar pentru întoarcerea către hotel", sună o altă ofertă lansată turiștilor.


Delta Dunării a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei. Delta Dunării conține mai bine de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pete de apă dulce în numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale lumii își găsesc locul de primăvară până toamna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 August 2017
Stire din Diverse : Umor de … apă. De-ale marinarilor!
Pagina a fost generata in 2.3573 secunde