O vacanță de neuitat, în Delta Dunării

695
2
O vacanță de neuitat, în Delta Dunării - delta1-1437056976.jpg

Articole de la același autor

Aventură, exotism, relaxare. Unde oare le-ai putea întâlni decât în Delta Dunării? Un loc unde te poți simți cu adevărat liber, unde trăiești cu adevărat, doar tu și natura. Trebuie să vizitați neapărat acest paradis creat de natură, măcar o dată în viață. 
Dacă ați hotărât ca 2015 să fie anul în care descindeți în Deltă, nu putem decât să vă felicităm și să vă urăm vacanță plăcută. Și vă oferim și un sfat: urcați la bordul unui hotel-plutitor. Nava oferă confortul unui hotel de lux, diferența fiind aceea că nu simțiți apăsarea zidurilor. Ce poate fi mai frumos decât să poți dormi, mânca sau să te poți distra în orice colț al Deltei pe care îl alegi chiar tu? 
Varianta hotelului-plutitor te face părtaș la spectacolul și exotismul Deltei. Poți admira și studia de aproape, în voie, flora și fauna. Poți fi numai cu prietenii tăi în mijlocul naturii, netulburați de nimeni, poate doar de susurul apei, de trilul păsărilor sau de clipocitul peștilor jucăuși, care sar din apă chiar lângă geamul camerei tale. 
Dacă ești un pasionat al pescuitului, hotelul-plutitor îți mai oferă un avantaj - acela că poți lansa cârligele chiar de la bord, stând relaxat în șezlong. Dacă vrei, poți face plajă pe terasă sau poți petrece alături de prieteni cu muzica dată la maxim, bineînțeles, cu condiția ca tot grupul să fie pe aceeași "lungime de undă". De asemenea, dimineața, ai ocazia de a admira oamenii bălții, care, în lotcile lor pescărești, merg să-și arunce năvoadele. 
"Dacă vreți într-adevăr să vă bucurați de libertate și de distracție, vă așteptăm în mijlocul Deltei, un tărâm binecuvântat de Dumnezeu. Multe țări și-ar dori să aibă parte de o asemenea minunăție, iar noi, care o avem, de cele mai multe ori nu știm să o prețuim. Pentru toți turiștii, am un lucru de transmis: veniți în Delta Dunării, iar această vacanță nu o veți uita niciodată", ne spune unul dintre proprietarii de pensiuni din Deltă. 


Comentează știrea

stelu
20 iulie 2015
propunere

Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

euridice
27 iulie 2015
turism in delta

http://www.euridice-turism.ro/offers/sa-redescoperim-delta-dunarii/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Social : Delta Dunării, "Peisaj UNESCO"
Pagina a fost generata in 0.4429 secunde