Nu ai spațiu în casă? Iată ce plante înfloresc și într-un ghiveci foarte mic

195
Nu ai spațiu în casă? Iată ce plante înfloresc și într-un ghiveci foarte mic - florighivecimic-1499695145.jpg

Articole recomandate

Locuiești într-o garsonieră și îți plac mult florile. Problema este că nu ai suficient spațiu astfel încât să te bucuri de coloritul și parfumul lor. Cu toate acestea, soluții există, mai ales că natura a dat naștere și unor flori care pot fi frumoase și într-un ghiveci mic, care să nu-ți acapareze mult spațiu. Așadar, iată ce soluții ai când nu beneficiezi de mulți metri pătrați.

Orhideele. Se numără printre plantele care nu au nevoie de un ghiveci prea mare, însă aceste flori sunt în general foarte mofturoase cu privire la umiditatea și temperatura aerului. Trebuie doar să fii atentă la câteva reguli de îngrijire, după care te poți bucura mult timp de frumusețea lor.

Trandafiri miniaturali. În afară de faptul că acceptă și un ghiveci mic, trandafirii miniaturali au și un alt avantaj important: pot produce multe flori și pot avea un frunziș relativ compact atunci când sunt tăiați și îngrijiți corect. Deci nu ezita să-i cultivi.

Violetă africană. La fel ca trandafirii miniaturali, violeta africană este disponibilă într-o varietate mare de culori, iar frunzișul și florile oferă o pată de culoare frumoasă, chiar și atunci când o cultivi într-un ghiveci cu adevărat mic. Necesită însă ceva mai multă îngrijire, mai ales pentru a menține pământul din ghiveci la nivelul de umezeală preferat.

Cactus. Numeroase specii de cactus pot oferi flori superbe, în culori puternice, chiar dacă sunt plantate într-un ghiveci mic. În plus, cactusul este și una dintre plantele cel mai ușor de îngrijit, având nevoie de foarte puțină apă și atenție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Diverse : Plante în baie.  De ce nu?
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Diverse : Reorganizează-ți garderoba!
Pagina a fost generata in 1.7365 secunde