Nicole Kidman, secretul unei siluete de invidiat la 50 de ani

217
Nicole Kidman, secretul unei siluete de invidiat la 50 de ani - nicolekidman-1498131614.jpg

Articole recomandate

Nicole Kidman, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai iubite și admirate actrițe de la Hollywood. Multe femei și-ar dori să aibă o așa siluetă, iar pentru a se menține în formă, actrița a dezvăluit că respectă anumite reguli de alimentație și practică exerciții fizice.


"De fapt nu sunt atât de strică în ceea ce privește dieta mea. Mănânc aproape orice, dar cu moderație. Aceeași regulă o aplic și în cazul sportului, încerc să nu fiu foarte strictă", a dezvăluit Nicole Kidman, precizând că în fiecare zi ia multivitamine.


Nicole Kidman spusține că urmează cu strictețe regula 80-20, mai ales când îl însoțește în turnee pe soțul său, cântărețul Keith Urban.


"În turnee există multă mâncare de tip fast food, iar eu nu sunt o persoană care să-și nege dorințele. De regulă mă ghidez după formula 80% mâncare sănătoasă, uneori chiar 70%, și restul de 20 sau 30% sunt rezervate poftelor nesănătoase", a declarat actrița pentru "Women’s Health".


De asemenea, Nicole Kidman consumă proteine slabe, iar în acest sens obișnuiește să mănânce fructe de mare.


"Un platou cu fructe de mare proaspete, scoici, creveți, crabi și homari", a răspuns Kidman când a fost întrebată care este mâncarea australiană preferată.


Bineînțeles, pentru că mișcarea este baza unei siluete de invidiat, Kidman spune că mixează diversele exerciții fizice, trecând de la yoga la pilates, cardio și mișcări de forță. Pe lângă antrenamentele tipice din sala de gimnastică, Nicole Kidman este o mare amatoare de golf și joacă tenis cel puțin o dată pe săptămână.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5916 secunde