Timp de trei zile

Năvodari, cartierul general al distracției pe litoral

427
Năvodari, cartierul general al distracției pe litoral - pagina1-1406898402.jpg

Articole de la același autor

Cartierul general al distracției pe litoral se mută, pentru trei zile, la Năvodari, unde se vor serba zilele orașului. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, unii dintre cei mai cunoscuți și în vogă artiști vin în nordul litoralului pentru a petrece cu năvodărenii, dar și cu turiștii. 

Astfel, vor fi trei zile (1, 2 și 3 august) de concerte și spectacole inedite, atât pentru locuitorii Năvodariului, cât și pentru turiștii aflați în vacanță pe litoral. Pe scenă vor urca nume în vogă din muzica românească, iar organizatorii au încercat să acopere toate genurile muzicale.

Vineri, 1 august, pe scena de pe stadionul Flacăra vor urca Mihai Constantinescu, Alina Eremia, Irina Loghin, Vali Vijelie, Violeta Constantin, Lorenna și Axinte.

Distracția va continua pe 2 august, când vor concerta Leo Iorga de la Pact, Anna Lesko, Autentic, Ionuț Dulgheriu, Uni-k și Marko.

Duminică, năvodărenii vor petrece alături de Sandu Ciorbă, Reli Sandală, Dan Cernăvodeanu, Mariana Stan și F-Charm și Rolla Sparks. Sărbătoarea va fi încheiată de un concert al celor de la Cargo, urmat de un impresionant foc de artificii. Tot duminică, voinicii sunt provocați la lupte tradiționale tătărești Kureș.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 2.8015 secunde