Mască pentru față cu efect de lifting

171
Mască pentru față cu efect de lifting - masca-1498662198.jpg

Articole recomandate

Masca de față cu ou este una dintre cele mai eficiente pentru estomparea ridurilor fine și diminuarea celor adânci, scrie avantaje.ro. 


Este o mască naturală, ieftină și, cel mai important, cu efecte destul de rapide. În plus, această mască are și efect de lifting. 


Pentru prepararea acestei măști, ai nevoie doar de două ingrediente: un albuș și jumătate de linguriță de zeamă de lămâie. 


Bate albușul cu o furculiță până devine spumos. Evident, nu trebuie să aibă consistența spumei folosite la prăjituri, care nu cade de pe furculiță. Adaugă zeama de lămâie și amestecă bine tot cu ajutorul furculiței, până când preparatul devine omogen. 


Înainte de a o aplica, spală-ți foarte bine fața. Întinde masca pe față cu vârfurile degetelor, realizând mișcări circulare. Las-o să acționeze 5-10 minute, apoi spală-te cu apă călduță și aplică o cremă sau un ulei hidratant. Tratamentul trebuie aplicat de 2-3 ori pe săptămână.


Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima aplicare: o piele netedă, catifelată, luminoasă. Efectul de lifting se va face resimțit după 2-3 aplicări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Iunie 2017
Stire din Diverse : Bronz…  dar fără soare!
Pagina a fost generata in 1.6916 secunde