Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 31673 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Mănânci când ești supărat? Iată câteva strategii pe

Mănânci când ești supărat? Iată câteva strategii pe care să le aplici

149
Mănânci  când ești supărat? Iată câteva strategii pe care să le aplici - manancicandestisuparat-1496834711.jpg

Articole recomandate

Mâncatul emoțional este o problemă reală, cu care se confruntă foarte multă lume. Există însă câteva strategii care te ajută să nu mai tratezi problemele emoționale cu hrană, căci nu aceasta este soluția salvatoare.

Fă o plimbare. O plimbare, chiar și scurtă, îți crește nivelul de serotonină și te binedispune. Așa că, atunci când ești stresat sau supărat și ai chef să mănânci ciocolată, de exemplu, ieși la o plimbare scurtă, chiar și de câteva minute. Te va ajuta să-ți treacă pofta de ceva dulce.

Meditează. O soluție bună de destresare este meditația. Un studiu recent realizat de Oregon Health & Science University a constatat că femeile care folosesc zilnic tehnici de relaxare, cum ar fi meditația, yoga sau completarea unui jurnal, slăbesc în medie 4,5 kilograme fără să țină dietă. Cel mai probabil, aceste tehnici de relaxare servesc drept tampon pentru stresul coti-dian, astfel încât femeile sunt mult mai puțin înclinate să mănânce emoțional.

Alătură-te unui grup de suport. Este o modalitate bună de a împărtăși trăirile tale cu ceilalți și de a învăța din experiențele lor. Studiile recente au descoperit că persoanele care urmează programe de slăbit ce includ grupuri de suport slăbesc mai eficient și se mențin pe termen lung, scrie totuldespreslabit.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.548 secunde