Fanii LIBERTY PARADE au dat startul distracției!

739
3
Fanii LIBERTY PARADE au dat startul distracției! - caravanalibertyparade-1406277683.jpg

Articole de la același autor

Cea mai așteptată mega-petrecere de pe litoral, Liberty Parade va avea loc azi, pe 26 iulie, pe plaja Venus - Saturn. Fanii acestui eveniment au început să apară deja pe litoral, aducând cu ei și cheful de distracție pe ritmuri muzicale.


Cel mai mare eveniment dance din țară are o tradiție de peste 10 ani, unde, an de an, vin oameni lipsiți de complexe, îmbrăcați în costume excentrice, cu frizuri ciudate și machiaj strident. Basul puternic al muzicii se amestecă cu zgomotul motoarelor și timp de peste 12 ore Liberty Parade Arena este încărcată cu o energie vibrantă.

Dacă ai participat o singură dată la paradă, ai purtat o perucă în culorile curcubeului, ai dansat și cântat pe nisipul fierbinte, fii sigur că spiritul tău libertin va dori ca în fiecare vară să te întorci. 


Comentează știrea

wwww
24 iulie 2014
Vedeti ca Pescaru este acolo

Vedeti ca mister Pescaru este acolo el ca comandat al pol. Neptun a nenorocit statiunea punind baraje intre olomp si neptun si jupiter si neptun.

--
25 iulie 2014
--

99% din aia de acolo sunt poponari. Oribil ce a ajuns Liberty Parade. In urma cu cativa ani veneau oameni de calitate, acum numai homosexuali si drogati.

baciu
26 iulie 2014
Sa fiti normali, fratilor!

Avem Acvariu, avem Delfinariu, avem Planetariu, ne mai trebuie un ... Poponariu. Se pare ca Venus-Saturn e locatia perfecta pentru ciudatii bipezi.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iulie 2014
Stire din Diverse : Începe Carnavalul Mamaia 2014!
Pagina a fost generata in 2.1368 secunde