Lămâia, leacul ideal pentru insomnii

236
Lămâia, leacul ideal pentru insomnii - lamaiesomn-1497873992.jpg

Articole recomandate

Dacă suferi de tulburări de somn, ar trebui să bei în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă cu lămâie. Astfel, previi insomnia asociată cu stresul, alimentația nesănătoasă și problemele de zi cu zi, iar calitatea somnului va fi îmbunătățită. 


Știm că este recomandat să ne începem ziua bând un pahar de apă călduță cu lămâie, deoarece este foarte bun pentru sănătate. Cu toate acestea, când sucul de lămâie este băut seara, vei avea parte de un somn odihnitor. După o săptămână, organismul va începe să se confrunte cu schimbări care te vor ajuta să dormi mai bine. Pentru cele mai bune rezultate, consumă acest remediu timp de o lună, scrie clickpentrufemei.ro. 


Beneficiile apei cu lămâie băută seara sunt multe. Este stimulat procesul de detoxificare, este purificat sângele, este curățat ficatul, este stimulată producția de celule albe în organism, este îmbunătățită funcția pancreasului, este îmbunătățită digestia. 


Este recomandat ca băutura să fie consumată jumătate din ea în cel mult două ore înainte de cină și cealaltă jumătate înainte de a te băga în pat. Dacă vei bea apa cu lămâie în fiecare seară, vei observa că vei dormi mult mai bine și că te vei trezi mult mai odihnită. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3318 secunde