Insula de bucătărie este alegerea ideală pentru familiile cu copii

344
Insula de bucătărie este alegerea ideală pentru familiile cu copii - bucatariiinsula-1489151653.jpg

Articole recomandate

Cei mici vor mereu să fie în preajma ta, indiferent că se joacă sau își fac temele. Insula de bucătărie le asigură copiilor un spațiu generos în care să își întindă jucăriile sau să își pregătească temele pentru școală sub supravegherea ta și să simtă că se află în centrul atenției. Pentru mamele ocupate, este o soluție care le permite să petreacă mai mult timp cu cei mici și să prepare masa sau să lucreze de acasă fără efort.


Vei avea o alternativă la masa din living
Câteva scaune plasate în jurul insulei și ai obținut un loc informal pentru a-ți invita prietenii la o cafea sau pentru a lua masa alături de cei dragi. 


Prima regulă de care țin cont toți designerii de interior atunci când amenajează o bucătărie este cea a triunghiului funcțional. Această regulă presupune că frigiderul, chiuveta și aragazul trebuie să fie așezate în colțurile unui triunghi imaginar trasat în bucătăie, pentru a maximiza funcționalitatea încăperii și a asigura libertate și rapiditate de mișcare atunci când gătești. Unele insule de bucătărie pot incorpora chiuvete sau aragazuri, astfel încât să fie floare la ureche să creezi acest triunghi, indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție.


Beneficiile incontestabile ale bucătăriilor cu insule
Femeile ocupate nu au mult timp la dispoziție, așa că este important ca bucătăria din locuință să poată fi transformată cu ușurință într-un spațiu multifuncțional, practic și ergonomic, scrie femeia.ro


Una dintre principalele probleme ale bucătăriilor moderne este că niciodată nu ai suficient spațiu pentru a-ți păstra în ordine vesela, tacâmurile și ustensilele de gătit și să ai loc pentru toate aparatele electrocasnice. 


O insulă în centrul bucătăriei tale înseamnă un rând în plus de sertare, dulapuri și rafturi, în care poți depozita lucrurile pe care nu le folosești atât de des și pe care să le menții astfel mereu ordonate. Astfel, vei avea spațiu și pentru aparatele mai voluminoase, precum storcătorul de fructe, blenderul, mixerul sau prăjitorul de pâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Soluții practice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 3.0035 secunde