Ingrediente la modă pentru aromatizarea cafelei

223
Ingrediente la modă pentru aromatizarea cafelei - ingredientecafea-1406037432.jpg

Articole recomandate

Cafeaua se poate transforma într-o băutură desăvârșită, dacă ai grijă să o aromatizezi cu tot soiul de condimente delicioase. Potrivit Culinaria.ro, ingredientele clasice precum laptele, pudra de cacao, scorțișoara sau frișca nu mai sunt la modă în aromatizarea acestei băuturi. Locul lor a fost luat de unele dintre cele mai extravagante și neobișnuite "condimente" - cheesecake, ouă, sare, bezele - despre care degustătorii susțin că scot cafeaua din anonimat!

Brânză franțuzească Brie Noir Brie Noir este un tip special de brânză franțuzească cu mucegai, care promite un gust desăvârșit cafelei. Este măturată și uscată timp de cel puțin zece luni și este alegerea frecvența a francezilor pentru prepararea cafelei. Potrivit acestora, aruncarea câtorva bucățele de brânză în cafea transformă băutură într-un deliciu extravagant, demn de cele mai pretențioase papile gustative.

Sare. Dacă nu îți place gustul amar al cafelei, echilibrează-l cu un vârf de cuțit de sare. Cei care au testat această combinație neobișnuită promit o experiență spectaculoasă, de care te vei îndrăgosti la prima degustare.

Mentă (dropsuri mentolate) Ai încercat vreodată să arunci un drops de mentă în cafea? Pe lângă faptul că substituie zahărul necesar în băutură, oferă o aromă proaspătă, parfumată și răcoritoare cafelei, fiind un ingredient perfect pentru vară. Poți înlocui dropsurile cu mentă proaspătă, în special în cafeaua rece, consumată în sezonul cald.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru prepararea vinetelor
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Preparate inedite din pepene roșu
Pagina a fost generata in 2.5945 secunde