Frumusețe și sănătate la -180° de grade. Stai în frig și scapi de kilogramele în plus

199
Primele două centre de aerocrioterapie S-au deschis în București unde se fac proceduri medicale la temperaturi extrem de scăzute. Aerocrioterapia stimulează sistemul imunitar și pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie.

"Terapia prin frig practicată în cabinele criosaunelor, activează toate resursele fiziologice ale organismului, declanșând regenerarea acestuia din interior, pe cale naturală", se arată într-un comunicat al companiei producătoare de criosaune, anunță Adevarul.

În plus, crește capacitatea de efort fizic și intelectual, ajută la scăderea greutății corporale, reîntinerește pielea, crește libidoul și diminuează consecințele stresului zilnic. Rezultatele încep să apară încă de la prima procedură.

Întregul organism este revigorat, plin de energie, se instalează o stare generală de bine. După primele 5-6 proceduri pielea devine elastică, fermă și catifelată, ridurile încep să se retragă, petele pigmentare se estompează.

O cură de 15-30 proceduri în criosaună determină regenerarea organismului din interior, reîntinerind pielea și reducând radical depozitele celulitice de pe întreaga suprafață a corpului. Citeste mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 11 Iulie 2011
Stire din Diverse : Au spus «da» pe Camp Nou
Luni, 11 Iulie 2011
Stire din Diverse : În Mamaia, coadă la tatuaje
Pagina a fost generata in 1.4334 secunde