Fost model Playboy, găsit mumificat în reședința din Beverly Hills

287
Fost model Playboy, găsit mumificat în reședința din Beverly Hills - 7c876ce4cca122e65eee65d34214a0f1.jpg
Rămășițele mumificate ale fostului model Playboy, Yvette Vickers, au fost găsite în reședința sa din Beverly Hills, de către o vecină care a observat că scrisorile din cutia poștală au început să se îngălbenească, iar pe ușa de la intrare au apărut pânze de paianjeni, informează Daily Mail, citat de Antena3.ro.

Fostă Miss Iunie în revista Playboy, Yvette Vickers, a avut o scurtă carieră în filme de groază de categoria B la Hollywood, iar modul în care i-a fost descoperit trupul pare a fi desprins din scenariile peliculelor în care a jucat.

Ea a fost descoperită în reședința sa, printre mii de scrisori de la fani și cutii care aglomerau spațiul, în fața unui radiator care încă funcționa. Medicii legiști susțin că fostul iepuraș Playboy se afla în acea stare de peste un an.

Cele mai importante roluri ale lui Yvette Vickers au fost în filmele "Attack Of The 50 Foot Woman" și "Attack Of The Giant Leeches", și, în ciuda unei cariere pe scenă, aceasta a fost nevoită să dezvolte o afacere ca agent imobiliar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Mai 2011
Stire din Diverse : Un start incendiar
Pagina a fost generata in 1.76 secunde