Dormitorul. Cu ce să-l dotezi neapărat!

150
Dormitorul. Cu ce să-l dotezi neapărat! - dormitorul-1406124513.jpg
Dormitorul este cea mai intimă încăpere dintr-o casă, pentru că adăpostește cele mai personale lucruri pe care le deții. Chiar dacă nu este camera pe care musafirii o traversează, asta nu înseamnă că trebuie trebuie ignorate detaliile ce țin de amenajare, design și utilare cu diverse lucruri. Specialiștii Casa.mea.ro consideră că există câteva elemente esențiale pentru orice dormitor, care trebuie luate în seamă. Iată, așadar, ce lucruri nu trebuie să lipsească din niciun dormitor:

Un covor confortabil

Există persoane care se declară împotriva covoarelor în dormitor. Nimic nu-ți poate însă strica o dimineață frumoasă, decât să te ridici din pat și să calci pe o podea rece și tare. Fă-ți o favoare și asigură-te că primul pas pe care îl faci într-o nouă zi este pe un teren moale, pufos și confortabil.

Optează pentru o tematică

Motivele și temele sunt primii factori pe care copiii îi iau în considerare când vine vorba de amenajarea camerelor lor, însă adulții tind să devină timizi și introvertiți în ideea de a-și decora camera tematic. Nimic nu te împiedică însă de a allege motive care îți plac sau te reprezintă, așa că dă frâun liber imaginației, urmând o temă anume.

Un număr potrivit de perne

Cum îți dai seama care este numărul potrivit de perne pentru dormitorul tău? Este foarte important ca patul să arate somptuos și primitor, iar pentru asta nu trebuie să amplasezi foarte multe perne, pentru că durează foarte mult să te așezi în pat într-un mod confortabil. Totuși, poți să alegi mai mult de două perne, dacă acestea au dimensiuni și greutăți diferite, în așa fel încât să se poată da foarte ușor jos.

Un loc unde poți să stai, în afara patului

Rezervă o zonă a camerei în care să poți sta când vrei să citești ceva și nu poți să dormi sau poate vrei să porți o conversație cu partenerul tău, care nu ar fi potrivită de desfășurat în pat. Sau ar putea fi vorba despre locul unde vrei să te încalți când probezi vreo ținută, iar lista poate continua. Dacă nu încarci prea mult camera cu lucruri de care te poți dispensa, acest lucru este posibil.

Fără tehnlogie!

Ar trebui să fie clar pentru toată lumea că în dormitor se doarme, iar pentru asta cu siguranță nu ai nevoie de aparate electronice. Și nu e vorba doar de faptul că acestea îți fură din timpul de relaxare sau somn, ci, în primul rând, pentru că fac rău sănătății.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru prepararea vinetelor
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Diverse : Preparate inedite din pepene roșu
Pagina a fost generata in 2.5752 secunde