Donație pentru secția de pediatrie a Spitalului Județean

576
Donație pentru secția de pediatrie a Spitalului Județean - 6ff5bdb6993d17dc049595a7ada23ee5.jpg
Cei aproximativ 20.000 de lei strânși la Târgul de binefacere organizat în luna februarie de consulate în colaborare cu Instituția Prefectului au fost investiți în materiale sanitare care au ajuns la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
La sfârșitul săptămânii trecute, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Füsun Aramaz, Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanța, Su Yanwen, și Vice - Consulul Federației Ruse, Vitaly Gherman, împreună cu subprefectul Aidun Curt-Mola, au predat Secției de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, reprezentată de medicul șef Conf. Univ. Dr. Cristina Mihai, materialele achiziționate din suma colectată.
Târgul de binefacere a fost organizat și anul acesta la inițiativa Consulatului General al Turciei la Constanța, acțiune în care s-au implicat și Consulatele Generale ale Republicii Populare Chineze și Federației Ruse la Constanța, Consulatul Onorific al Libanului, precum și Instituția Prefectului Județului Constanța, dar și uniunile turcă și tătară.
Evenimentul s-a desfășurat pe 27 februarie și a avut ca temă, de data aceasta, "Copilul - mărțișorul sufletelor noastre".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Mai 2011
Stire din Diverse : Un start incendiar
Pagina a fost generata in 1.8237 secunde