DJST Constanța organizează o nouă tabără tematică: "Geto-daci la Eforie Nord"

315
DJST Constanța organizează o nouă tabără tematică:

Articole de la același autor

Vara aceasta, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Constanța oferă mai multor tineri, din toate colțurile țării, ocazia de a petrece o vacanță la mare, în care să învețe mai multe lucruri utile.

La finalul lunii august și începutul lunii septembrie, în cele trei unități pe care le coordonează - Luminița, Eforie Sud și 2 Mai -, DJST Constanța va organiza trei tabere naționale cu tematică.

Astfel, la Luminița, se va organiza tabăra "Geto-daci la Eforie Nord", aceasta fiind la prima ediție. Aici, copiii vor învăța totul despre istoria geto-dacilor, vor face diverse ateliere și simulări militare. La 2 Mai, va avea loc "Democratin", unde participanții vor învăța despre valorile democratice, iar în cea de-a treia tabără, "Și eu pot fi antreprenor", de la Eforie Sud, tinerii vor aplica strategii de marketing și tot ceea ce ține de antreprenoriat.

"Comparativ cu anul trecut, numărul de participanți a crescut datorită faptului că avem o nouă bază, anume cea de la Luminița. Am avut și avem în continuare cereri foarte mari. Ne bucurăm că reușim să îi atragem pe cei tineri să vină la mare și să fie implicați în diverse activități, care cu siguranță îi vor ajuta pe viitor", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Claudiu Teliceanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7502 secunde