Dieta cu grepfrut. Cum scapi repede și ușor de kilogramele în plus

409
3
Dieta cu grepfrut.  Cum scapi repede și ușor de kilogramele în plus - dietacugrefe-1496834678.jpg
Inventată în 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfrut promite că te scapă de kilogramele în plus. Există mai multe versiuni ale acestui plan de slăbit, dar ideea generală din spatele dietei constă în consumarea unei jumătăți de grepfrut ori a unui pahar de suc de grepfrut înainte de fiecare masă.

Grepfrutul conține fibre, nu are grăsimi, este sărac în calorii și sodiu și este bogat în vitamina C.

Oamenii de știință spun că grepfrutul poate reduce pofta de mâncare și, prin urmare, ajută la pierderea în greutate. Cele mai recente cercetări, efectuate de un grup de oameni de știință de la Centrul de Nutriție și Medical Research din San Diego, SUA, arată că, simpla adăugare a unui grepfrut în dietă te poate ajuta într-adevăr să slăbești.

Cei care țin dieta își pot găti mâncarea adăugând tot felul de condimente, sosuri pentru salate și unt. Este important să nu con-sumi niciun aliment fierbinte sau foarte rece și să nu prepari nimic în vase de aluminiu.

Cel mai mare avantaj al dietei îl reprezintă pierderea rapidă în greutate. Multe persoane spun că rezultatele încurajatoare îi îndeamnă să țină această dietă, pentru a participa la evenimente speciale, ajutându-i să arate cât mai bine, într-un timp foarte scurt.

Cu toate acestea, prezența unor enzime magice în grepfrut, care ard grăsimile, nu sunt susținute de nicio cercetare. Dieta este săracă în calorii și în carbohidrați, ceea ce ar duce la o pierdere rapidă în greutate, dar la una temporară, spun scepticii, conform clickpentrufemei.

Comentează știrea

Daniel
10 august 2017
goji berry

La mine a dat rezultate produsul goji berry 500

Radu
9 octombrie 2017
Slabire eficienta

Scaderea in greutate nu se poate obtine prea rapid, decat daca se urmeaza un program bine stabilit cu o alimentatie saraca in grasimi si dulciuri si cu exercitii fizice ce au o intensitate mai ridicata pentru arderea grasimilor.

Aureliu
12 octombrie 2017
Slabit

Produsele pentru slabit sunt utile pentru scaderea in greutate cu conditia sa se faca si exercitii fizice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4767 secunde