Dieta albă promite un minus de 6 kilograme

292
Dieta albă promite un minus de 6 kilograme - dietaalba-1491567235.jpg

Articole recomandate

Cele mai multe femei își doresc să nu țină diete foarte lungi, deci dieta albă este perfectă pentru ele, pentru că nu trebuie să o urmeze decât o perioadă scurtă de timp. De ce se numește așa? Simplu, se bazează pe lactate.

Există trei reguli de bază pe care trebuie să le urmezi:

Bea în fiecare zi minim 2 litri de apă, ceai sau limonadă;

Renunță la toate mâncărurile nesănătoase (dulciuri, prăjeli, alcool, sucuri carbogazoase etc), dar și la paste, grăsimi saturale și alte alimente care te balonează;

Nu mai mânca nimic după ora 19:00.

Acum că te-ai obișnuit cu niște restricții, treci la pasul următor. Cele 9 zile de dietă propriu zisă. Mai exact, dieta se împarte în 3 perioade, fiecare de câte trei zile.

În prima perioadă, consumă doar lactate cu 0% grăsimi și care nu conțin zahăr sau fructe. De asemenea, pâinea este limitată la maxim 3 felii pe zi și este, bineînțeles, neagră, dar și prăjită.

În cea de-a doua perioadă (zilele 4-5-6), trebuie să consumi multe salate și legume fierte, pentru a oferi organismului tău cât mai multe fibre și vitamine. Pe lista legumelor pe care le poți consuma se numără varza, ceapa, dovleceii, conopida, ciupercile, țelina și orezul. Poți, de asemenea, să mănânci și multe fructe care vor ajuta la detoxifiere (mere, pere, struguri albi, pepeni galbeni).

Cea de-a treia perioadă (zilele 7-8-9) este identică cu prima, deci vei consuma din nou lactate.

Dieta te poate scăpa de până la 6 kilograme, însă o poți repeta de mai multe ori, dacă simți nevoia. Totuși, este recomandat să faci o pauză de o săptămână între diete, iar în această săptămână să consumi doar carne slabă fiartă sau înăbușită și multe salate, ne învață ea.md.

Atenție, însă, dacă ai probleme de sănătate nicio dietă nu trebuie urmată fără acordul unui medic! Chiar și în cazul în care sănătatea îți permite, sfatul unui nutriționist este mereu binevenit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Diverse : Trei mici secrete practice pentru casa ta
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Diverse : Pește la grătar umplut cu măsline
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Diverse : Brioșe cu ghimbir și portocale
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Diverse : Desert de post. Clătite cu halva
Pagina a fost generata in 2.2211 secunde