Decorează-ți casa în stil modern, cu flori uscate

202
Decorează-ți casa în stil modern,  cu flori uscate - floriuscate-1497452393.jpg

Articole recomandate

Florile sunt minunate și atunci când se ofilesc, mai ales dacă sunt colorate. Profită de aranjamente pentru a pune în valoare florile uscate preferate. 


Fie că vorbim de un aranjament simplu, în care să combini flori uscate cu câteva elemente decorative sau de uscarea florilor și lăsate ca atare, sigur vei folosi cu mult succes aceste decoruri. O vază cu flori uscate poate părea ciudată, dar nu și dacă o infrumusețezi. Lumânările pentru o seară romantică pot fi puse într-un frumos aranjament cu flori uscate. 


O coroniță cu flori uscate poate fi ideală pentru înfrumusețarea unei uși sau a gardului. O masă în doi sau între prieteni arată mult mai frumos dacă pui câteva flori uscate într-un vas întins. Iar un coș împletit, umplut cu flori uscate arată foarte bine într-un colț vintage din grădină sau pe pervazul din dormitor. Un sac cu flori uscate atârnat de ușa de la intrare arată foarte plăcut, mai ales pentru cei care stau la casă. 


Nu ezita să îți lași mintea liberă și să creezi ceva unic pentru decorarea spațiului în care îți place să îți petreci timpul, ne învață sfatnaturist.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Diverse : Trei mici secrete practice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 1.5314 secunde