Curiozități culinare în lume
Articole recomandate
În Japonia, se degustă hipermierea. Diferența dintre aceasta și mierea noastră obișnuită constă în faptul că albina-regină este captivă în interiorul borcanului. Acest lucru determină ca mierea să aibă un concentrat mai mare de energie.
În Africa, se degustă omizi uscate. Cele mai căutate sunt masonja, care măsoară în jur de zece centimetri. Pentru a crește calitatea gustativă, înainte de a fi consumate li se scoate conținutul intestinal.
Bucătăria italiană prezintă o delicatesă rară din Sardinia, denumită Casu Marzu, adică brânză de oaie infestată cu larve de Piophila. Larvele se consumă vii.
Pentru cei care preferă gustul dulce-sărat, există și deserturi apetisante: furnici cu ciocolată și acadele cu scorpion.
În Africa, se degustă omizi uscate. Cele mai căutate sunt masonja, care măsoară în jur de zece centimetri. Pentru a crește calitatea gustativă, înainte de a fi consumate li se scoate conținutul intestinal.
Bucătăria italiană prezintă o delicatesă rară din Sardinia, denumită Casu Marzu, adică brânză de oaie infestată cu larve de Piophila. Larvele se consumă vii.
Pentru cei care preferă gustul dulce-sărat, există și deserturi apetisante: furnici cu ciocolată și acadele cu scorpion.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 05 Iunie 2013
Miercuri, 29 Mai 2013
Miercuri, 22 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013