Cum să transformi o partidă de sex mediocră într-una de vis

395
Cum să transformi o partidă de sex mediocră într-una de vis - cumsatransformi-1371119484.jpg

Articole recomandate

Luminile sunt scăzute, două pahare de vin pe jumătate goale stau așezate pe noptieră. Hainele voastre sunt împrăștiate pe podea. Vă repeziți cu furie și dorință unul la altul. Săriți amândoi în pat și...

Nicio explozie de pasiune, nicio dorință exprimată cu răsuflarea tăiată, niciun tumult. Atunci, te întrebi. Cum pot unii în filme să aibă atâta combustibil pentru sex, când partenerul tău abia poate produce o scânteie?

Sexologul Logan Levkoff, autorul cărții "Cum să-ți convingi nevasta să facă sex cu tine", susține că "filmele și spectacolele de televiziune ne prezintă o ima-gine foarte nerealistă despre cum ar trebui să fie sexul. Toată lumea pare să aibă orgasm tot timpul, indiferent de ceea ce fac. Când dai cu nasul de viața reală, simți că ceva nu se potrivește și te gândești că, probabil, e ceva în neregulă cu tine sau cu partenerul tău".

Sexul din viața reală nu trebuie comparat niciodată cu pasiunea ilustrată pe ecran, spune, la rândul ei, terapeutul Isadora Alman: "Oamenii nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, pentru că ar fi ca și cum ai spune că dragostea vieții lor i-a luat în brațe, dar avea o respirație urât mirositoare".

Sexul din viața reală nu-i perfect și nici nu trebuie să fie, completează Levkoff: "Dumnezeul sexului nu trebuie să fie neapărat orgasmul, ci poate fi și o experiență emoțională care satisface partenerii".

Chiar dacă toate celelalte aspecte ale relației merg foarte bine, este posibil ca sexul să nu fie compatibil. Tu ești ahtiată după preludiul sexual, el este gata să treacă la acțiune. Pe termen lung, cuplurile pot răzbi în dormitor. Poți pur și simplu să-i spui ce cămașă preferi să poarte sau ce i-ar plăcea să mănânce la cină și să speculezi oportunitatea atunci când vine vorba de sex.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : 5 motive să faci mai mult sex
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Sex cu o copilă de 14 ani
Pagina a fost generata in 1.3744 secunde