Cum poți trata anemia în mod naturist

260
1
Cum poți trata anemia în mod naturist - cumpotitrataanemia-1494591722.jpg

Articole recomandate

Scăderea numărului de celule roșii din sânge sau scăderea concentrației de hemoglobină provoacă anemia. Deficitul de fier din organism este principala cauză care provoacă anemia. Statistic, anemia prin lipsă de fier este întâlnită în peste 80% din cazuri. Deficitul de fier are drept cauză o absorbție deficitară la nivelul intestinului, fierul fiind greu de asimilat de toate organismele, sau un aport prea mic de fier. Femeile, din motive fiziologice sunt cele mai afectate de anemie.

Simptomele principale ale acestei suferințe sunt: oboseală, amețeli, incapacitate de concentrare, transpirații nocturne, paloare, dar și palpitații, greutate în repirație.

Anemia se tratează cu medicamente, dar soluțiile naturiste sunt mult mai bune, mai puțin agresive și deseori mai eficiente și, de asemenea, mai sigure.

Legume precum spanacul, broccoli și varza sunt bogate în fier. Carnea roșie are de asemenea o concentrație ridicată de fier. Caisele, prunele și stafidele sunt, de asemenea, bogate în fier ușor asimilabil.

Sucurile de legume sunt de asemenea eficiente pentru a vindeca anemia naturist. Un pahar de suc de sfeclă în fiecare zi este o bună alternativă la medicamente. Adăugă urzică în suc, deoarece este foarte bogată în fier. Este foarte bună și urzica uscată. Bea un pahar de suc de spanac preparat din frunze crude, sucul de la o portocală și o linguriță de miere. Poți consuma de asemenea semințe de susan, care se fierb într-un pahar de apă, zece minute. Îndulcite cu o linguriță de miere. Susanul este bogat în fier, și astfel ajută la creșterea nivelului de hemoglobină. 

Comentează știrea

Mihai
18 iunie 2017
Reflexoterapia

Reflexologia, o terapie de succes. Anemia se trrateaza cu succes cu aceasta terapie. Relatii 0726553799. Reflexoterapeut Mihai

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8265 secunde